Health Check bij KMI Home Care

Wie wil weten hoe het met zijn of haar gezondheid staat, komt zaterdag 2 november a.s. naar de gratis Health Check van KMI Home Care in Nieuwegein. Een lifestyle coach, ergotherapeut en deskundigen op het gebied van voet- en beenanalyse staan tijdens deze dag klaar om uw globale gezondheid te analyseren. Ook krijgt u adviezen ter verbetering van uw gezondheid. Daarnaast kunt u uw bloeddruk laten meten en meer informatie over borstprotheses krijgen. De KMI Health Check is van 10.00 – 16.00 uur aan de Koekoekslaan 2a in Nieuwegein. Voor de been- en voetanalyse dient u zich vooraf telefonisch aan te melden op 030 – 6032971. Deelname aan deze KMI Health Check is gratis en kijk voor meer informatie over de op de website van KMI.

Tijdens de gratis KMI Health Check verstrekt Marja Hoogesteijn van Ergotherapie Leidsche Rijn adviezen aan bezoekers om dagelijkse praktische problemen op te lossen. Ook mantelzorgers en zorgverleners zijn welkom voor tips en adviezen. Daarnaast verzorgen specialisten van Bauerfeind gratis een analyse van uw voeten en benen. Met een digitale check wordt een afdruk van uw voet gemaakt en krijgt u advies van een orthopedische instrumentmaker. Tijdens deze Health Check is ook huidtherapeute Alberta van der Kuip aanwezig voor een check van uw beenaderen.

Lifestyle coach Martin Kocken controleert uw gewicht, BMI, skeletspiermassa en vetpercentage en geeft u adviezen om uw gezondheid te verbeteren, c.q. op peil te houden. Om lange wachttijden te voorkomen, dient u zich voor de been- en voetanalyse vooraf aan te melden via 030 – 6032971, de overige checks zijn op binnenkomst. Check ook even uw polisvoorwaarden en status van uw eigen risico voor u naar Nieuwegein komt!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren