Half december gaat de supermarkt open op het Makaodo Center

Supermarkt Boon’s gaat half december open op winkelcentrum Makado. De verbouwing van de supermarkt in Wijkersloot heeft lang geduurd. Medio mei dit jaar zat het winkelcentrum zonder supermarkt en daarmee ook de publiekstrekker.

Eerder dit jaar vertrok de Jumbo uit het winkelcentrum. Boon’s liet weten geïnteresseerd te zijn om in deze wijk in Nieuwegein een vestiging te openen. Door verkeerde communicatie en een vergunningenkwestie, én het failliet gaan van de eerste aannemer, werd de opening van de supermarkt steeds verder uitgesteld. De winkeliers op het winkelcentrum baalden enorm en zagen hun omzet dalen. Sommigen met meer dan 50% want de klanten bleven weg. Een actie moet de klanten weer naar het Makado lokken.

Onze videograaf Jos van Vogelpoel en Frans Evers namen vandaag een kijkje op het winkelcentrum en spraken daar met enkele ondernemers. Ondanks de tegenslag zien de ondernemers het positief in en zijn ze blij dat op 14 december de supermarkt weer opengaat.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren