Hajé Nieuwegein vertoont Burnt in openlucht

Op vrijdag 2 september vertoont Hajé Shops, Hotels & Restaurants de film Burnt in de openlucht. Na het succes van de Buiten Bioscoop Nieuwegein (2015) en de Buiten Bioscoop bij Natuurpark Lelystad (2016), is dit evenement de derde Hajé Buiten Bioscoop. De film start na zonsondergang en evenals voorgaande edities is er vooraf een speciaal Film Buffet. De organisatie zorgt uiteraard voor een sfeervolle aankleding.

Adam Jones is een chef-kok die zijn Parijse restaurant met Michelinsterren is kwijtgeraakt. Nadat hij enige tijd niet in de keuken heeft gestaan besluit hij zijn team weer samen te brengen in Londen, met als doel het beste restaurant ooit op te richten! Zie hier de trailer van de film.

De film is niet geschikt voor kinderen jonger dan twaalf jaar. Vroege boekers kunnen nog tot eind juli gebruiken maken van een speciale Early Bird aanbieding. De filmkaartjes kosten dan slechts vijf euro per persoon. Na deze datum en op reservering is de prijs zeven euro vijftig per ticket. Via de website van Hajé of via de Facebookpagina zijn online kaarten verkrijgbaar. Ook kan telefonisch of per e-mail een plaats gereserveerd worden.

Hajé Shops, Hotels & Restaurants is een Nederlandse horecaketen met acht vestigingen in Nederland. In de diverse restaurants, brasserieën, hotels, take-away’s, shops en pop-up store biedt Hajé een rustpunt, eerlijke producten en gezonde maaltijden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk