Grote Land van Ooit-invasie in CityPlaza!

Op woensdagmiddag 2 juni, van 13.00 tot 16.30 uur, wordt er een fantastische KidsPlaza-activiteit in winkelcentrum CityPlaza in Nieuwegein georganiseerd. Dit keer staat “Het Land van Ooit” in het middelpunt van de belangstelling en wordt het echt genieten van maar liefst 14 echte Ooiters uit dit bijzondere kindvriendelijke land.

Iedereen zal er zijn: Kloontje, Sap de Aardwortel, de Tafeldame, de Luie en de Gedienstige Lakei, Voetjes van de Vloer, Baroccocco, Ridder Graniet, Jean d’Orange, Dame Grandeur en Makei. Je kunt ze tegenkomen zowel op het grote podium op het middenplein als ook in de diverse passages van het overdekte winkelcentrum.

Deze Ooiters zullen om 13.00 uur op het podium hun eerste optreden verzorgen waarbij iedereen aan het publiek zal worden voorgesteld. Ook zullen de Ooiters op hun originele manier en altijd in hun rol, het winkelend publiek met alle elan vermaken tussen de optredens door.

De Gedienstige Lakeien zullen aan de bezoekers kortingsbonnen uitdelen, zodat ouders en hun kinderen op voordelige wijze dit seizoen nog een bezoekje kunnen brengen aan Het Land van Ooit. Een echte theaterdag in City Plaza, waarvan jong en oud volop zullen genieten!

Ook is iedere eerste woensdag van de maand: KidsPlaza. en iedere derde woensdag van de maand: Cora en haar poppenkast.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk