Katern

Groots danssportevenement in het NBC

Op zondag 7 januari aanstaande vind voor de 6e keer in het NBC een voor Nieuwegein groot sportevenement plaats. Meer dan 400 sportdansers zullen actief zijn in de Grote Prijs van Nieuwegein, een wedstrijd van de Dutch Amateur League (onderdeel van de World Dance Council). Een nationale danssportorganisatie die verspreid over het gehele jaar in heel Nederland danswedstrijden organiseert. De toppers van de amateurs in de ballroom en latin en ook de beste professionals uit heel Nederland zullen hier aanwezig zijn.

De wedstrijd in het NBC wordt gezien als één van de beste en drukst bezochte wedstrijden van Nederland. De organisatie is in handen van Hans van de Hoef, bekend van dansschool de Rijk Dancemasters en de vaste presentator van de WK in Parijs en de Dutch open in Assen.

Ook als kijkevenement is dit de moeite waard om eens een bezoekje te wagen. Als extra evenement is er dit jaar gezellig vrijdansen in het danscafe van 14.0 uur tot 18.00 uur, een extra dansgebeuren voor niet wedstrijddansers: De Kesbeke Casual Cup en een workshop en Meet & Greet van BN er Urvin Monte. Hij is bekend van diverse musicals
(Bodyguard) en GTST (Felix). Vanaf 09.30 uur beginnen de danswedstrijden en duurt tot 21.00 uur. De entree is € 10,00 aan de zaal.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren