Groep 8 Lucas Galecop zwaait af!

Na 8 jaar basisschool is het bijna zover voor de achtste groepers van basisschool Lucas Galecop; het afscheid. De laatste dagen op de basisschool waren gevuld met allerlei leuke gezamenlijke activiteiten. Zo was er het schoolkamp nabij het Henschotermeer waar leerlingen met verschillende sportieve spellen een echte groepsuitdaging aangingen.

Ook was er weer de QR-code speurtocht en uiteraard de traditionele eindmusical De groepen 8 hebben keihard gewerkt om een pracht musical neer te zetten, die is opgevoerd voor hun ouders en medeleerlingen.

“Dinsdag is er nog een gezellige afscheidsavond voor groep 8 en woensdag 11 juli nemen de achtste groepers echt afscheid van Lucas Galecop. We hebben van ze genoten en wensen ze een fijne, leerzame toekomst in het voortgezet onderwijs!” aldus Rianne Spiegelenberg, directeur Lucas Galecop.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren