Groenwandeling in Hoogzandveld, Zandveld en Lekboulevard

Ook in 2019 organiseert de Groengroep van Wijkplatform Hoogzandveld, Zandveld & Lekboulevard vier groenwandelingen, gespreid over de seizoenen en de wijken. In 2019 ligt het accent vooral op de verscheidenheid aan bomen, struiken en heesters.

De derde wandeling is op donderdag 22 augustus, gaat door omgeving Eikstraat in Zandveld en start om 19.00 uur bij Buurtplein Zuid (verzamelpunt). Bewoners zijn van harte welkom. Aanmelden kan via info@wijkplatformhzl.nl.

Doelstellingen van deze wandelingen zijn: meer bewoners betrekken bij het groen, genieten van het groen, uitleg geven over het groen en de wijkbewoners actief laten meedenken over buurt en wijk en de bewoners duidelijk maken dat de gemeente en het wijkplatform open staan voor bewonersinitiatieven.

Wijkplatform HZL staat voor leefbaarheid, veiligheid, sociale samenhang en bewonersparticipatie in haar drie wijken. Om het groen onder de aandacht te brengen en ook, waar nodig, te verbeteren, heeft het wijkplatform haar Groengroep opgericht met leden, vrijwilligers en bewoners. Ons lid Theo Kleijer, hoveniersachtergrond, is trekker van de Groengroep en de gids op 22 augustus.

Bij terugkomst zijn de deelnemers uitgenodigd voor een kopje koffie of thee in Buurtplein Zuid, mits dat open is. De laatste wandeling in 2019 is op donderdag 3 oktober om 14.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren