Katern

Gratis jeugdvergunning voor beginnende sportvissers uit Nieuwegein

Jaarlijks maken zo’n 200.000 kinderen kennis met sportvissen via vriendjes, familie of een visles op school. Via de website van hengelsportvereniging de Vaart Poscar kunnen beginnende sportvissers in Nieuwegein een gratis online jeugdvergunning downloaden.

Meteen naar de waterkant
Met deze jeugdvergunning kunnen kinderen tot 14 jaar meteen naar de waterkant, waar ze met één hengel en gewone aassoorten zoals brood, deeg en maden mogen vissen. Na het registreren krijgen ze bovendien vier keer per jaar gratis het Stekkie Magazine thuis gestuurd – gemaakt voor beginnende sportvissers – én worden ze geïnformeerd over leuke verenigingsactiviteiten. Op de jeugdvergunning is weergegeven in welke wateren mag worden gevist.

Extra vismogelijkheden
Kinderen die na hun eerste vis-avonturen enthousiast raken en bijvoorbeeld met kunstaas op roofvis of met twee hengels op karper willen vissen, kunnen tot hun 14de jaar via www.vispas.nl de JeugdVISpas van hengelsportvereniging de Vaart Poscar aanschaffen. Vanaf hun 14de hebben ze de VISpas nodig. Met de JeugdVISpas of VISpas mag je niet alleen in het verenigingswater vissen, maar ook in zo’n 85% van al het viswater in Nederland!

One thought on “Gratis jeugdvergunning voor beginnende sportvissers uit Nieuwegein

  1. Bas

    Heel jammer dat op deze manier gedaan wordt alsof het mishandelen van dieren de normaalste zaak van de wereld is.
    Sterker nog, het wordt bij die kinderen gepromoot, waarschijnlijk nog met subsidie ook.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren