Gratis inloopspreekuur voor vragen over zorg en welzijn

Heeft u ondersteuning nodig op het gebied van zorg en welzijn? Kom dan naar het (gratis) inloopspreekuur van de onafhankelijke cliëntondersteuner Margriet Molenaar op Buurtplein Batau (Dukatenburg 1) of Buurtplein Zuid (Ratelaar 37) op een van de volgende momenten:

• Donderdag 17 september in Buurtplein Zuid
• Dinsdag 22 september in Buurtplein Batau
• Dinsdag 6 oktober in Buurtplein Batau
• Donderdag 22 oktober in Buurtplein Zuid

De spreekuren zijn van 10.00 uur tot 12.30 uur. In verband met het Coronaprotocol op het Buurtplein, dient u zich van tevoren aan te melden door te appen of bellen naar 06-53885801 of  stuur een e-mail naar: margrietmolenaar@adviespuntzorgbelang.nl.

Stel u maakt zich zorgen over uw zorg of welzijn en zou daar graag eens met een onafhankelijk persoon over van gedachten willen wisselen. Of u wilt ondersteuning aanvragen bij Geynwijs, maar wilt dat gesprek samen met iemand voorbereiden. De onafhankelijk cliëntondersteuner denkt graag met u mee over oplossingen. De cliëntondersteuner kan ook meegaan naar een gesprek, ondersteunen en adviseren. Ook als u graag wilt sparren over uw mogelijkheden en het helder krijgen van uw zorgbehoefte, kunt u langs komen. De cliëntondersteuner is gratis, onafhankelijk en gaat vertrouwelijk om met uw gegevens.

Kunt u niet naar het spreekuur komen? Dan kunt u ook bellen naar 06-53885801 of mailen naar margrietmolenaar@adviespuntzorgbelang.nl. oor meer informatie kunt u kijken op de website van Adviespunt Zorgbelang.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren