Politie doet forensisch onderzoek na overval met geweld in Galecop

Zaterdagavond rond 22:00 uur werd een 67-jarige man geslagen, geschopt en beroofd door twee personen op een scooter. Wie weet meer?

Het slachtoffer liep rond 21:45 uur met de hond van zijn vriendin in de wijk Galecop in Nieuwegein. Een klein kwartier later, liep de man ter hoogte van het Thorbeckepark, toen hij een scooter hoorde aankomen. De man draaide zich om, riep zijn hond terug maar kreeg daarna een rake klap op zijn achterhoofd, waarna hij op de grond viel. De man merkte direct op dat het bloed over zijn hoofd liep.

Meerdere slagen en schoppen
De man werd meerdere keren geslagen en geschopt op zijn hoofd en lichaam. Twee personen mishandelden de man ernstig, waarna hij hoorde dat hij zijn horloge moest afstaan. Het ging hier om een imitatie Rolex. De man gaf zijn horloge af. Het slachtoffer had ook voor een aanzienlijke hoeveelheid geld bij zich. Dit werd uit zijn broekzak gegrist waarna de twee personen ervandoor gingen op de scooter. De scooter zou zwart of blauwkleurig zijn en zou aan de voorzijde voorzien zijn van witkleurige driehoekige ledlampen.

Signalement verdachten

Eén van de personen had het volgende signalement:
– Man
– Zou een flink postuur hebben
– Zou mogelijk tussen de 25 en 30 jaar zijn
– Droeg een lange zwartkleurige jas

De tweede persoon had het volgende signalement
– Man
– Zou ongeveer 1.90 meter lang zijn en een mager postuur hebben
– Droeg ook een lange zwartkleurige jas

Weet u iets? Zeg iets!
Heeft u informatie over dit incident? Weet u weer hier mogelijk bij betrokken is? Laat het de politie dan weten door uw informatie door te geven via het gratis nummer: 0800-6070. Deelt u liever die informatie anoniem? Dan kan dat ook door gratis te bellen naar 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk