Gratis fietscheck op Museumwerf Vreeswijk tijdens Fietsvierdaagse

Op donderdag 13 juni vormt Museumwerf Vreeswijk aan de Wierselaan een sfeervolle en interessante tussenstop voor de deelnemers aan de Woerdense Fietsvierdaagse. Fietsers die de 60 km route volgen, kunnen dan tussen 11.00 uur en 16.00 rondkijken op de Museumwerf en daar meedoen aan een gratis Doortrappen fietscheck van een half uur. En het leuke is: ook als u niet deelneemt aan de fietsvierdaagse bent u als Nieuwegeinse zestigplusser van harte welkom voor deze gratis fietscheck!

Fietsvierdaagse

Check van fiets en fietser
Professionele fietsdocenten bekijken op de Museumwerf uw fiets op verschillende onderdelen. Daarnaast kijken ze ook met een deskundig oog naar de combinatie tussen u en uw fiets. Staat alles goed afgesteld zodat u zo prettig en veilig mogelijk kunt fietsen? U krijgt ook handige tips over praktische tools (zoals een helm, fietsspiegel, antislip-pedalen en ventieldrukmetertjes) en over veilig op- en afstappen. Na deze Doortrappen fietscheck geniet u nog meer van comfortabel fietsen.

Fietsvierdaagse
Vier dagen vol fietsplezier en gezelligheid, dat kunt u verwachten als u meedoet aan de Woerdense Fietsvierdaagse van 12 t/m 15 juni. Dit jaar staat de Fietsvierdaagse in het teken van Doortrappen (veilig fietsen tot je 100ste). U start en finisht in Woerden en kunt ook 1, 2 of 3 dagen meedoen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk