Katern

Gratis boek van ons op het Boekenfestijn

Het Boekenfestijn is meer dan alleen boeken. Naast honderden meters met tafels vol nieuwe boeken kan er ook gestruind worden langs heel veel hobby en varia-artikelen. Bovendien zijn er verschillende kinderactiviteiten op zaterdag en zondagmiddag. Kinderen kunnen zich laten schminken, er is een Knutselterras en Tante Troll komt voorlezen. Langskomen kost niets, de toegang is namelijk gratis.

Tante Troll komt langs met haar woonhut en Trollenpoppen. Zij komt spannende verhalen vertellen en kinderen kunnen verkleed als Troll op de foto. Op het Knutselterras kunnen er verschillende knutselwerkjes worden gemaakt of kinderen kunnen zich in de Sprookjes Schminkstand laten omtoveren in iets moois als vlinder, leeuw, piraat, prinses … Deze activiteiten vinden plaats op zaterdag- en zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.

Alles is per categorie gerangschikt en ook via een computercatalogus terug te vinden. Er zijn Nederlandse en Engelse romans, strips, sprookjes, jeugdboeken en boeken over koken, reizen, kunst, geschiedenis, natuur, films en muziek aanwezig. Maar er is meer! Ook voor hobby-, varia en cadeauvoordeel is er van alles te vinden op het Boekenfestijn zoals decoratie artikelen, kleur- en activity boeken, stickers, schrijfgerei, speelgoed, puzzels, spellen, knutseldozen, hobbyboeken, Loom elastiekjes en nog veel meer. En alles is heel voordelig geprijsd.

Het Boekenfestijn in de Jaarbeurs Utrecht (hal 1) is donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 september geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Op zondag 7 september zijn de deuren open tot 18.00 uur. De Jaarbeurs is op loopafstand van het openbaar vervoer en parkeren kan voor de deur. De toegang is alle dagen gratis. Klik hier voor de bon voor een GRATIS boek. Print hem uit en neem hem mee!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk