Gras Festival Batau

Op zaterdag 6 juli van 13.00 uur tot 19.00 uur vindt voor de derde keer het GRAS buurtfestival plaats in de binnentuin van Buurtplein Batau aan het Oortjesburg in Nieuwegein. De toegang is zoals altijd gratis.

De tuin wordt voor die dag omgetoverd tot circusachtig feestterrein. Circus SNOR is aanwezig om heldhaftige kinderen en stoere volwassen te leren hoe je jongleert, op een grote bal loopt of op een eenwieler fietst. Voor de minder dapperen is er ook gewoon een lekker terras waar Fair’s zorgt voor koele drankjes, heerlijk eten en gratis ranja voor de kinderen. Bij slecht weer word een tent opgezet. Onze karikaturist Jan Ibelings is aanwezig om alles vast te leggen op zijn karakteristieke manier.

Het GRAS buurtfestival wordt mogelijk gemaakt door Stichting De Baten in samenwerking met De Kom, theater en kunstencentrum, Fair’s eerlijk eten en drinken en MOvactor.

Stichting De Baten is een zelfstandige, ongesubsidieerde, welzijnsinstelling in Nieuwegein. Aan het Dukatenburg heeft de stichting een centrum voor wonen, zorg en welzijn gerealiseerd. Het oude activiteitencentrum De Baten is in 2002 afgebrand. Op dit terrein is op initiatief van Stichting De Baten De Nieuwe Baten gebouwd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren