Goede flexwerkplekken in Nieuwegein voor de zomer

Wilt u als zelfstandig ondernemer beginnen in Nieuwegein of bent u nog niet zo lang zzp’er? Dan kan het geen kwaad te weten waar u moet zijn om te netwerken, de beste koffie te drinken tijdens het werken en waar het ook in de zomer prettig vertoeven is. Want nadat u zich als zelfstandig ondernemer heeft aangemeld bij de Kamer van Koophandel, uw bedrijfsplan heeft opgesteld en u uw onderneming zowel on- als offline aan het promoten bent – door bijvoorbeeld posters te drukken bij deze milieubewuste aanbieder of uw gezicht te laten zien op netwerkbijeenkomsten – rest u nog maar een ding: het vinden van een fijne werkplek in Nieuwegein en omgeving.

Tussen de boter, kaas en biscuitjes bij Seats2Meet in de Makro
Seats2Meet is al lange tijd een bekende onder de flexwerkplekken en wereldwijd actief op meer dan 200 locaties, waaronder dus in Nieuwegein, op een wel heel bijzondere plek. Midden in groothandel de Makro kunt u gebruikmaken van snel internet, terwijl u aan het werk bent aan een van de bureaus of in een luie stoel, of een meeting in de vergaderruimte heeft. Deze flexwerkplek is vooral aan te raden wanneer u met de auto onderweg bent, aangezien de Makro op het bedrijventerrein naast de A12 ligt en wat lastig met het openbaar vervoer te bereiken is. Een groot voordeel van flexwerken in een supermarkt is dat het ook in de zomer lekker koel blijft en u altijd een ruime keuze heeft uit snacks en lunchproducten.

Stimulerende omgeving in Ondernemershuis Work’InMall
Bij Work’inMall kunt u gebruikmaken van meer dan enkel bureaus en vergaderruimten. Sinds twee jaar is het voormalige pand van Stadstoezicht de plek waar zelfstandig ondernemers elkaar treffen om te werken, advies te krijgen van doorgewinterde ondernemers en workshops te volgen. Daarnaast worden er exposities gehouden en is er zelfs een manueel therapeut voorhanden die behandelingen en advies aanbiedt ter bevordering van een goede werkhouding en het tegengaan van vermoeidheidsklachten. Work’InMall wil een integraal concept aanbieden dat de zzp’er begeleidt om optimaal te kunnen presteren, zowel zakelijk als privé. Het huren van een flexibele werkplek kan bij Work’inMall voor € 99,- per maand.

Rustgevende blik op het weiland bij Hajé
In de sfeervolle ruimte van horecaketen Hajé kunt u kort stoppen voor een kop koffie, maar net zo goed uw laptop openklappen en voor langere tijd aan het werk gaan. Ook kunt u op deze locatie meetings en vergaderingen organiseren. Een groot voordeel van deze plek is dat u bij mooi weer vanaf het grote terras kunt werken met een rustgevend uitzicht op de weilanden van Tull ’t Waal. Hajé is exploitant van de Linielanding; de toegangspoort tot de Nieuwe Hollandse Waterlinie en het Eiland van Schalkwijk. Na een paar uur hard werken huurt u eenvoudig een kano voor een ontspannen tochtje om het hoofd weer leeg te maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren