Gluren bij de Buren in Dorpshuis Fort Vreeswijk

Op zondag 5 februari doet het Dorpshuis weer mee aan Gluren bij de Buren, het landelijke culturele evenement met optredens uit allerlei disciplines. Er vinden dit jaar zelfs twee verschillende optredens plaats in het dorpshuis in Vreeswijk. Je kunt ze gratis bijwonen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Muziek: Margreet
Margreet is een singer-songwriter uit Werkhoven. Ze zingt van kinds af aan en schrijft nu haar eigen liedjes die ze begeleidt op de gitaar. Tijdens Gluren speelt ze akoestisch (versterkt). Margreet heeft een prachtig stemgeluid dat je niet onberoerd kan laten. Tijden optredens: 13.30, 15.00 en 16.30 uur.

Poëzie: Ingrid
Ingrid schrijft sinds een aantal jaar gedichten en geeft die in eigen beheer uit. Tijdens Gluren leest ze er diverse voor, startend met associaties op het thema “50 jaar Nieuwegein” tot het gedicht “De Kikker” die de link legt naar meer humor, en vervolgens meerdere inkijkjes in het onderwerp “Eten verbindt”. Tijden optredens: 12.45, 14.15 en 15.45 uur.

In heel Nieuwegein treden 32 verschillende podiumkunstenaars op in huiskamers van alle soorten en maten, verspreid over alle wijken van Nieuwegein. Lees hier er meer over.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk