Maar liefst 32 podiumkunstenaars doen mee tijdens ‘Gluren bij de Buren’

Op zondag 5 februari aanstaande treden 32 verschillende podiumkunstenaars op in huiskamers van alle soorten en maten, verspreid over alle wijken van Nieuwegein. Bezoekers kunnen vanaf nu hun programma uitstippelen via de website van de organisatie.

Het programma bestaat dit jaar uit een kleurrijke verscheidenheid van disciplines en genres. In Jutphaas spelen drie pianisten die al eerder hebben meegedaan, dit keer komen ze met een leuke theatrale muziekvoorstelling en in Batau Zuid is een interactieve muzikale reis voor kinderen.

Zij bestaat uit drie pianisten die al een aantal keren hebben meegedaan aan Gluren bij de Buren. Dit keer komen ze met Bonte Beestenboel, een leuke theatrale muziekvoorstelling voor de hele familie. Stampers, fladderaars, en brullers komen voorbij. En pas op: de wolf is terug!

Elk optreden duurt een half uur en elke act wordt drie keer uitgevoerd. Bezoekers kunnen van optreden naar optreden hobbelen, en de fanatiekeling kan zo zelfs zeven verschillende optredens bijwonen.

Alle optredens zijn te bezoeken op zondag 5 februari 2023 van 12:00 – 17:00 uur. Toegang is op basis van vrijwillige bijdrage en reserveren is niet nodig. Bezoekers kunnen op de website een persoonlijke route samenstellen om te printen of te delen met vrienden, familie en buren.

Gluren bij de Buren Nieuwegein wordt georganiseerd door Stichting de Bühne in samenwerking met DE KOM, stadstheater en kunstencentrum.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk