Katern

GIGA Kangoeroedag een groot succes

Woensdag 21 september organiseerde Korfbalvereniging Koveni een GIGA Kangoeroedag, een sportdag voor kleuters uit groep 1 en 2 van Nieuwegeinse basisscholen. De Kangoeroedag was een groot succes met veel kinderen.

Kinderen van verschillende basisscholen waren aanwezig op het terrein aan de Helmkruim om met hun kleuterklassen deel te nemen aan deze sportieve ochtend.

Isabel van Vliet, organisatie GIGA Kangoeroedag: “Het was dit jaar voor het eerst dat wij deze dag georganiseerd hebben. Ik vond dit erg leuk om te doen en ben dan ook heel erg blij met het aantal deelnemers dat we hebben gehad! Gelukkig was het ook nog eens mooi weer. Op naar volgend jaar en hopelijk nog meer deelnemers!”

De Koveni Kangoeroe klup is een korfbalteam voor de allerkleinsten. In dit team kunnen de jongens en meisjes in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar lekker elke zaterdag sporten. De trainingen zijn speciaal gericht op kinderen zodat ze lekker kunnen bewegen en in een teamverband leren spelen. Daarnaast zullen de kinderen kennismaken met korfbal en balgevoel ontwikkelen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren