Gezondheidsfestival in de bibliotheek

Op donderdagmiddag 24 november aanstaande houdt bibliotheek Die tweede verdieping een Gezondheidsfestival. Tijdens het festival zullen de deelnemers ontdekken jij wat zij nodig hebben voor een vitaal en gelukkig leven en maken zij kans op een goodiebag. Dit Gezondheidsfestival is, na aanmelding, gratis te bezoeken en duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur. Aanmelden voor dit gratis festival doe je via de website van de bieb.

Zet je zintuigen op scherp, doe mee aan diverse gezondheidsworkshops, proef een sprinkhanen-brownie door te bakken met beestjes en maak kennis met Gierige Gerda, de bekendste koopjesjager van Nederland, zij geeft de lezing ‘Help, alles wordt duurder.’

Wat kun je nog meer verwachten op het Gezondheidsfestival:
• Ontvang interactieve informatie over de zintuigen door studenten van Hogeschool Utrecht
• Check je zintuigen door mee te doen aan allerlei testen
• Ervaar hoe het is om slecht te zien, tijdens het parcourslopen met een Vision-bril (kokervisie)
• Zet je zintuigen op scherp! Proef blind diverse producten en ervaar wat het niet zien van producten met je smaak en reuk doet
• Bak met beestjes! Ooit een sprinkhanen-brownie geproefd? Dit is je kans.

Bij binnenkomst ontvangt iedereen een formulier met quiz-vragen. Heb je alle vragen ingevuld? De eerste 50 mensen die het formulier invullen, ontvangen de goodybag!

Lezing: ‘Help, alles wordt duurder’
Iedereen wil geld besparen en sommigen van ons zullen het vroeg of laat zelfs móeten. Tijdens het gezondheidsfestival maak je kennis met budgetcoach Gierige Gerda. Onder de naam Gierige Gerda wordt Minke van Kuijen ook wel de bekendste koopjesjager van Nederland genoemd. Tijdens haar lezing ‘Help, alles wordt duurder’ krijg je leuke, handige en praktische budget- en bespaartips.

Waar let je op en hoe kun je het zelf gaan toepassen? Je leert hoe je geld kunt besparen op boodschappen, zonder gezond eten te hoeven laten staan. En je ontdekt ook hoe je je vaste lasten onder controle krijgt met duurzame oplossingen. Deze bijeenkomst is er voor iedereen die bewuster met geld wil omgaan.

Minke van Kuijen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk