Gezamenlijke avond BiZZp en ZZPijl

BiZZp (Ondernemersvereniging Nieuwegein) en ZZPijl (ZZP-vereniging IJsselstein-Lopik-Krimpenerwaard) hebben de handen ineengeslagen en organiseren op 15 september aanstaande een gezamenlijk evenement voor leden van beide verenigingen.

In het kader mogelijke samenwerking staat het motto Ontmoeten, Inspireren en Verbinden centraal. Paul Kempe (Kempe Career Coaching) en Clara Nieuwenhuis (C.C. Nieuwenhuis, Training & Consultancy) leiden de avond en nemen ons mee in hun verhaal. Aan het einde van de avond hopen we leden van de beide verenigingen te hebben geïnspireerd om verdere samenwerkingen op te zoeken.

De avond vindt plaats bij Vergadercentrum IJsselstaete, aan de Industrieweg 31 3401 MA in IJsselstein. De zaal is open vanaf 19.30 uur en de workshop start om 20.00 uur. Aansluitend is er een borrel om elkaar verder te leren kennen.

Door de wijzinging in lidmaatschapsvormen zijn ook de bijdragen voor deelname aan een bijeenkomst gewijzigd: Voor leden met volledig lidmaatschap is de toegang gratis. Voor andere leden is de toegang € 12,50 per keer. Niet-leden betalen € 15,00 en zijn daarmee tevens tientjes-lid tot 31 december 2016. Aanmelden verplicht via: info@bizzp-nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk