Sociaal Juridisch Servicepunt helpt!

Wilt u hulp bij het aanvragen van kwijtschelding van de gemeentelijke belasting bij BghU? Het Sociaal, Juridisch Servicepunt organiseert vanaf 18 februari tot en met 19 maart themaspreekuren om kwijtschelding aan te vragen bij BghU. Vrijwilligers en Sociaal raadslieden willen u hierbij helpen.

U kunt zich telefonisch aanmelden, dit kan alleen op maandag tussen 11.30 uur en 12.30 uur via het telefoonnummer: 030-6033748. U kunt ook langskomen voor het maken van een afspraak op één van de inloopspreekuren van het Servicepunt.

Kijk voor meer informatie op de website van het Sociaal Juridisch Servicepunt in Nieuwegein. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor kwijtschelding van gemeentelijke belastingen? Kijk eerst even op de website van de BghU, daar kunt u ook het kwijtscheldingsformulier aanvragen.

Workshop over SVB en CIZ
Het Sociaal, Juridisch Servicepunt organiseert in de maand februari ook een workshop over SVB en CIZ. Nieuwsgierig wat er aan informatie over u staat op website van de SVB en CIZ? Wilt u leren hoe u kunt inloggen met uw DigiD op de websites en informatie kunt opzoeken en wijzigingen doorgeven? Meld u dan aan voor de workshops SVB en CIZ op dinsdag 18 februari 2020 in het Stadshuis van de gemeente Nieuwegein. De workshop wordt gegeven in ruimte 009 en duurt van 14.00 uur tot 15.30 uur.

Aanmelden graag voor 17 februari via het e-mailadres: info@sjsnieuwegein.nl of telefonisch via 030-6033748. U ontvangt telefonisch een bevestiging van deelname. Deelname is kosteloos. Deelnemers ontvangen een werkboek, uitleg en ondersteuning van gecertificeerde docenten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk