Geslaagde Winterfair op de Mauritsschool

Vrijdagmiddag 11 december j.l. was het schoolplein van de Mauritsschool aan de Kastanjestraat sfeervol ingericht als wintermarkt. Veel kraampjes met allerlei accessoires, speelgoed, kleding, boeken, etenswaren en gezellig veel winterspelletjes maakten de Winterfair tot een sfeervol geheel.

Veel leerlingen en hun ouders, leerkrachten, maar ook wijkbewoners hebben een bezoek gebracht aan deze markt. De Winterfair had als doel om mensen te verbinden en elkaar te ontmoeten. ‘Dat is zeker gelukt! Kinderen waren enthousiast aan het spelen, er werd gehandeld, men kon op de foto bij fotograaf Reggie Kusters, er was een kapper en je kon je laten schminken. Ook waren er verschillende hapjes en drankjes te verkrijgen’ aldus de school.

De opbrengst van de fair komt ten goede aan geluidsapparatuur voor de Mauritsschool. ‘De geluidsinstallatie van school is nodig aan vernieuwing toe’ volgens directeur Hilbert Boverhof. ‘Bij festiviteiten als bijvoorbeeld het sinterklaasfeest is een geluidsinstallatie een noodzakelijk hulpmiddel, en er zijn vaak activiteiten op school waarbij het geluid versterkt moet worden.’ Ondanks het slechte weer was het een zeer geslaagde activiteit.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk