Geslaagde SP actie

Op zaterdag 27 september bezocht de SP Nieuwegein alle kleinere winkelcentra. Er werden folders uitgedeeld over de langdurige zorg en het SP-10 punten plan ten aanzien van de afbraakplannen van het PvdA-VVD kabinet.

De aanwezigheid van de SP leverde weer een aantal nuttige gesprekken op, sommige over de vrees die mensen hebben over de verregaande inperking van hun zorg, maar ook over de angst voor financiële problemen door het weer klakkeloos verhogen van de premie van de basisverzekering en het eigen risico. En dat terwijl bij de zorgverzekeraars de miljarden op de plank liggen te verstoffen.

Verder was er veel instemming over het SP-verzet tegen alle kwalijke voornemens van de regering en haar gedoogpartners. Ook over het genuanceerde SP-standpunt inzake de situatie in het Midden-Oosten en tegen de simplistische oorlogsretoriek van de meeste Westerse regeringsleiders. NB: Zoals iedere eerste zaterdag van de maand vindt u de SP op zaterdag 4 oktober van 11.00 – 15.00 uur weer nabij de sneltramhalte Stadscentrum.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk