Geslaagde KunstGein Atelierroute afgesloten in Wijnfort Jutphaas

Het mooie weer bracht dit weekend veel Nieuwegeiners op de been. Vrijdagavond werd de opening van de KunstGein Atelierroute al goed bezocht en zondagmorgen was het gezellig druk tijdens de  ‘Park&Picknick-bijeenkomst in Park Oudegein. Ter afsluiting van de KunstGein Atelierroute kon men zondagmiddag genieten van een heerlijk diner met muziek van het Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest (NAS) in Wijnfort Jutphaas.

Wijnfort Jutphaas is één van de pareltjes van Nieuwegein die verborgen ligt achter kasteel Rijnhuizen in het centrum van Jutphaas. Ischa Huizer organiseerde zondag samen met meesterkok Cees van Suylekom ‘Forta Musica’ ter afsluiting van de KunstGein Atelierroute.

Onze videograaf Jos van Vogelpoel en Frans Evers wilde meer weten van het Wijnfort en ‘Forta Musica’ en gingen zondagmiddag langs om te praten met Ischa Huizer en Cees van Suylekom om bovenstaand verslag te maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren