Katern

Geslaagde eerste ‘Vriendinnen Fokkesteeg’

Donderdagochtend 14 februari jl. was de eerste ontmoeting van ‘Vriendinnen Fokkesteeg’ in buurtcafé La CaZa aan de Hoornseschans. Een leuke groep vrouwen uit de wijk die met elkaar koffie/thee hebben gedronken en gezellig gekletst.

Tijdens het Buurtcafé, een initiatief van van wijkbewoonster Chantal Hageman en ondersteund door Wijknetwerk Fokkesteeg, kwamen leuke en spontane ideeën naar voren voor voor activiteiten in de buurt. Zelfs kwamen enkele aanmeldingen binnen, om als vrijwilliger deel te nemen aan de activiteitencommissie van het wijknetwerk.

Woon je in Fokkesteeg en vind jij het leuk om je aan te sluiten bij ‘Vriendinnen Fokkesteeg’? Meld je dan aan via de speciaal aangemaakte FacebookGroep voor ‘Vriendinnen Fokkesteeg.’ Heb je geen Facebook? Stuur dan een e-mailtje naar het Wijknetwerk in Fokkesteeg: wijknetwerkfokkesteeg@gmail.com.

Op de foto hieronder de dames die het leuk vonden om te poseren voor een foto tijdens de eerste ‘Vriendinnen van Fokkesteeg.

Vriendinnen Fokkesteeg

Staand v.l.n.r: Chantal, Jolanda en Maaike. Zittend: Lyn en Sandra.

One thought on “Geslaagde eerste ‘Vriendinnen Fokkesteeg’

  1. […] Aanmelden Woon je in Fokkesteeg en vind jij het leuk om je aan te sluiten bij ‘Vriendinnen Fokkesteeg’? Meld je dan aan via de speciaal aangemaakte FacebookGroep voor ‘Vriendinnen Fokkesteeg.’ Heb je geen Facebook? Stuur dan een e-mailtje naar het Wijknetwerk in Fokkesteeg: wijknetwerkfokkesteeg@gmail.com.’ Bron: Pen.nl […]

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!