“Geslaagde actie voor het Vergeten Kind bij Media Markt Nieuwegein”

Voor de vijfde keer zette Media Markt Nieuwegein zich samen met de andere Media Markt vestigingen en de VriendenLoterij in voor Het Vergeten Kind. Bij alle kassatransacties tussen 21 november 2016 en 8 januari 2017 ontving de klant een gratis lot van de VriendenLoterij. Met dit gratis lot t.w.v. € 13,25 kon de klant eenmalig gratis meespelen door het lot te activeren op de speciale website.

Stichting het vergeten kind
Een groot gedeelte van alle deelnemers aan de actie heeft besloten om mee te blijven spelen met de VriendenLoterij en dit komt ten goede aan de stichting Het Vergeten Kind. Het Vergeten Kind zet zich breed in om het welzijn van kinderen te verbeteren die opgroeien in sobere opvanglocaties, omdat ze zijn mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht. Zij verbeteren de leef- en speelomgeving, zodat ze binnen de veilige muren van de opvang kunnen spelen, bewegen en ontspannen. Daarnaast organiseren zij activiteiten en evenementen die deze kinderen weer even laten lachen en genieten. Kijk voor meer informatie over de stichting op: www.hetvergetenkind.nl.

Media Markt Nieuwegein meest actief en succesvol!
De kassamedewerkers van Media Markt Nieuwegein werden afgelopen week in het zonnetje gezet voor hun bijdrage aan deze actie. Niemand minder dan Het Vergeten Kind – ambassadeur Johnny de Mol bracht hoogstpersoonlijk een bezoek aan de Nieuwegeinse vestiging. Van alle Media Markt vestigingen bleek de Nieuwegeinse vestiging het meest actief en succesvol te zijn!

Directeur Kees de Groot van Media Markt Nieuwegein: “Ik ben enorm trots op ons team! Het feit dat wij met z’n allen weer duizenden kinderen kunnen laten stralen geeft mij een goed gevoel. Uiteraard gaat onze dank ook uit naar onze klanten, want zonder zoveel enthousiasme was het succes van deze actie een stuk minder geweest”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren