Katern

Geslaagd Bokstoernooi in de Voltreffer

In de Voltreffer in Nieuwegein werden zondag 16 oktober jl. de finales boksen voor het Noord Nederlands Kampioenschap (NNK) gehouden. Donny Westerdiep van boksvereniging Appingedam nam de titel mee naar huis door in de finale voor zwaargewichten te winnen van Donovan Vroom van Fightclub Boxing Noord Holland. Met deze overwinning is Donny Noord Nederlands kampioen in het zwaargewicht. Hiermee prolongeert hij zijn titel van vorig jaar.

donnywesterdiepDonny Westerdiep won zijn wedstrijd, die drie rondes duurden, op punten. Met deze overwinning is Donny Westerdiep in Nieuwegein Noord Nederlands kampioen in het zwaargewicht geworden. Door zijn overwinning promoveert hij naar de A klasse, de hoogste klasse in de bokssport.

Ook Lars Harkes, Finn Zwezerijnen, Sammy Wagensveld en Lorenzo Zwezerijnen van Sportclub de Voltreffer uit Nieuwegein deden mee met dit NNK. Finn Zwezerijnen werd kampioen in de klasse tot 40 kg en Sammy Wagensveld mocht de eerste prijs in ontvangst nemen in de klasse tot 69 kg.

boksenzwezerijnenfinnpeterben

Op de foto drie generaties: Finn, Peter en Ben Zwezerijnen van de Voltreffer

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk