Genomineerden ‘Politicus van het Jaar 2015’

Tijdens het Politiek Café, welke dinsdagavond 17 november j.l. werd gehouden in de Lantaern in Jutphaas, zijn de drie genomineerden bekend gemaakt die kans maken op de titel: ‘Politicus van het Jaar 2015.’ Tijdens de Nieuwegein Awards op zaterdag 13 februari 2016 zullen we weten wie de titel mee naar huis neemt. Een jury, bestaande uit Anne Marije Zwart (de Molenkruier), Raymond de Jong (AD-UN) en Grieta Felix (Dichtbij Nieuwegein), zal zich beraden over de uiteindelijke winnaar.

De genomineerden zijn dit jaar: Gerben Horst (CDA), Roelof Jan de Wild (CDA) en Ton de Mol van de Verenigde Senioren Partij (VSP). Zij werden uit alle raadsleden en wethouders gekozen als mogelijke winnaar vanwege hun inzet in de Nieuwegeinse politiek.

Ook de lezers van De Digitale Stad Nieuwegein hebben invloed op de uiteindelijke winnaar. Van 10 tot en met 24 januari 2016 wordt iedere Nieuwegeiner in de gelegenheid gesteld zijn of haar unieke stem uit te brengen op één van de genomineerde politici via een poll op De Digitale Stad Nieuwegein (www.pen.nl).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk