Geniet van een gratis Masterclass Azienda Brancatelli

Christ van Loon van Grapes & Bottles laat u kennismaken met de wijnen van Brancatelli tijdens een Masterclass op vrijdag 22 november aanstaande. Deze unieke Masterclass is geheel gratis en vindt plaats in de winkel aan de Nedereind 10 in Nieuwegein. Aanmelden is verplicht en vol=vol.

Het biologische bedrijf Giuseppe Brancatelli wordt beheerd door een familie en produceert wijnen van hoge kwaliteit in het prachtige Val di Cornia, met uitzicht op de Toscaanse kust. De wijngaarden liggen tussen de zee en de glooiende heuvels, met een regenboog van kleuren en parfums die u het tot een ‘goddelijk’ paradijs maken.

Speciaal voor deze Masterclass komt Giuseppe Brancatelli ons alles vertellen over de wijnen van Brancatelli. Giuseppe is de eigenaar van Brancatelli en hij zal ons minimaal 7 wijnen laten proeven van zijn Chateau. Giuseppe wil deze masterclass delen met iedereen die, zoals hij, deze magische nectar liefheeft en respecteert.

Meld u nu aan en wees verzekerd van een leerzame en gezellige avond met heerlijke wijnen van Chateau Brancatelli. Klik hier om u aan te melden.

Praktische informatie
De Masterclass wordt gegeven in de ruimte boven Grapes & Bottles. U kunt zich melden bij de servicebalie van PLUS van Loon. Vanaf 19.00 is de winkel geopend, om 19.30 begint de Masterclass en duurt tot 22.00 uur. De ruimte waar de masterclass gegeven wordt is alleen via een trap te bereiken.

Giuseppe Brancatelli

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren