Gemeentewijzer brengt Nieuwegein in kaart

Gemeentewijzer uit Deventer, één van de partners van De Digitale Stad Nieuwegein, heeft de gemeente Nieuwegein in kaart gebracht. Afgelopen week zijn nieuwe kunststof plattegronden geplaatst op prominente locaties binnen de gemeente.

Inwoners vinden op de website van Gemeentewijzer o.a. evenementen, tips, faciliteiten en lokale instellingen uit de betreffende gemeente. Gemeentewijzer wijst inwoners hiermee de weg in hun gemeente en houdt ze op de hoogte van alles wat er in de buurt of in een andere gemeente te doen is. Inwoners kunnen zelf kosteloos evenementen, tips of informatie over hun eigen vereniging toevoegen.

Op de website zijn leuke tips te vinden. Gemeentewijzer tipt bijvoorbeeld Museum Warsenhoeck. Kom alles te weten over de rijke geschiedenis van de dorpen Jutphaas, Vreeswijk en Geyn, bewonder de unieke archeologische expositie en ontdek de geschiedenis van Nieuwegein in een van de vele films!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren