Gemeentewerf geeft 7.880 euro aan CliniClowns

De mensen van de gemeentewerf die met voertuigen de weg op gaan, tanken allemaal bij hetzelfde tankstation. Daarvoor krijgen ze punten die later in geld zijn om te zetten. Bij elkaar is dat na verloop van tijd een aardig bedrag. Ook de veiling van gevonden voorwerpen die na drie maanden nog niet zijn opgehaald, levert geld op. Volgens traditie schenkt de gemeentewerf dat geld, bij elkaar 7.880 euro, aan een goed doel dat ten goede komt aan mensen in Nieuwegein.

Deze keer gaat het geld naar de CliniClowns. Afgelopen maandag overhandigden enkele mensen van de afdeling Beheer symbolisch een check aan mevrouw Ochtrup van de Stichting CliniClowns Nederland. Die was daar uiteraard heel blij mee, vooral voor de kinderen in Nieuwegein die hier profijt van zullen hebben.

CliniClowns Nederland biedt afleiding en plezier aan kinderen met een ziekte of handicap. Cliniclowns komen op bezoek bij kinderen die in het ziekenhuis liggen maar de stichting heeft onder meer ook een circus (Boemtata) voor kinderen met een verstandelijke beperking en een CliniClowns College met theatervoorstellingen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk