De gemeenteraadsverkiezingen komen er aan, de VVD ‘Op jacht naar acht’

Nog even en het is 21 maart, de dag van de gemeenteraadsverkiezingen. U kunt dan een keuze maken, misschien wel het verschil. Maar dat kunt u alleen als u ook daadwerkelijk gaat stemmen. Een recht die we hebben verworven en daar waar we zuinig op moeten zijn.

Op De Digitale Stad Nieuwegein zullen we de komende weken de partijen aan u voorstellen, wie is die fractievoorzitter of lijsttrekker en wat vindt hij/zij belangrijk. Wat is hun partijprogramma oftewel wat beloven zij u voor de komende vier jaar. Aan een ieder stellen wij dezelfde vragen, we trekken niemand voor. Jan met de Pet zal geregeld zijn licht laten schijnen over de beloftes, hun partijprogramma etc.

De vierde in de reeks is Mark Snoeren (43), lijsttrekker voor de VVD in Nieuwegein. Mark Snoeren is sinds 2010 raadslid in Nieuwegein en in 2014 benoemd tot fractievoorzitter. Naast zijn raadslidmaatschap is hij presidium lid en voorzitter van de commissie Algemene bestuurszaken en tevens actief als reserveofficier van de Koninklijke Marechaussee. Mark Snoeren is Senior Strategisch Adviseur bij TenneT TSO en woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in de wijk Blokhoeve. “Ik ben vereerd met de benoeming en heb er erg veel zin in. Nieuwegein is een prachtige stad met zeer veel potentie daar blijf ik graag aan werken. Ik heb me de afgelopen jaren onder andere ingezet voor veiligheid zoals meer toezicht/handhaving en een lik-op-stuk beleid, maar ook voor meer werkgelegenheid en bereikbaarheid. Maar er zijn nog voldoende uitdagingen zoals de netheid van de stad, de bereikbaarheid en de fikse woonopgave. Ik wil me blijven inzetten voor Nieuwegein en zo een nog mooiere stad achterlaten voor mijn kinderen“, aldus een enthousiaste Snoeren over zijn lijsttrekkerschap.

Klik hier voor de kandidatenlijst van de VVD in Nieuwegein. De standpunten over de diverse items met betrekking tot de komende verkiezingen kunt u lezen in het verkiezingsprogramma 2018-2022.

One thought on “De gemeenteraadsverkiezingen komen er aan, de VVD ‘Op jacht naar acht’

 1. John

  Ik dacht dat een fractievoorzitter cq raadslid en ook nog lijsttrekker geen tijd meer had voor andere bezigheden.
  Beetje verkeerd gedacht dus.
  Toezicht en handhaving?vreemde opstelling voor het schrijven van parkeerbonnen uitsluitend in het centrum.
  In de wijken batau noord en zuid kan je gewoon wild parkeren,zoals op stoepen en grasveld.
  Een mooiere stad of alleen een mooiere centrum.
  De bereikbaarheid van het centrum of ook de andere wijken?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren