De gemeenteraadsverkiezingen komen er aan, ‘Ook ná de verkiezingen is de VSP er voor U!’

Nog even en het is 21 maart, de dag van de gemeenteraadsverkiezingen. U kunt dan een keuze maken, misschien wel het verschil. Maar dat kunt u alleen als u ook daadwerkelijk gaat stemmen. Een recht die we hebben verworven en daar waar we zuinig op moeten zijn.

Op De Digitale Stad Nieuwegein zullen we de komende weken de partijen aan u voorstellen, wie is die fractievoorzitter of lijsttrekker en wat vindt hij/zij belangrijk. Wat is hun partijprogramma oftewel wat beloven zij u voor de komende vier jaar. Aan een ieder stellen wij dezelfde vragen, we trekken niemand voor. Jan met de Pet zal geregeld zijn licht laten schijnen over de beloftes, hun partijprogramma etc.

De zevende in de reeks is de Verenigde Senioren Partij (VSP). Hierboven ziet u Herman Troost, lijsttrekker voor de VSP in Nieuwegein.

Herman Troost over de VSP: ‘De VSP is een onafhankelijke, democratische, politieke beweging. De VSP staat voor een tolerante samenleving, waaraan iedereen kan meedoen. Niet afkomst maar toekomst staat centraal; niet geloof maar gedrag; niet de groep maar het individu.’

‘Wij zijn al meer dan twintig jaar actief voor alle bewoners van Nieuwegein, jong en oud. Wij zien de tegenstellingen tussen links en rechts lokaal vervagen en kiezen voor oplossingen met het welzijn van de bewoners voorop. De VSP voelt zich verbonden door leeftijd en ervaring, maar ook door de wens onze kinderen en kleinkinderen een goede toekomst en een goed leefmilieu in onze stad te bieden.’

Klik hier om het partijprogramma te lezen van de VSP in Nieuwegein. Zaterdag 24 februari kunt u de VSP ontmoeten op winkelcentrum Muntplein. Zij zullen daar staan van 10.00 uur tot 13.00 uur met soep van chefkok Cees van Suylekom van het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum in Nieuwegein.

Herman Troost

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk