Katern

De gemeenteraadsverkiezingen komen er aan, Lokale Vernieuwing

Nog even en het is 21 maart, de dag van de gemeenteraadsverkiezingen. U kunt dan een keuze maken, misschien wel het verschil. Maar dat kunt u alleen als u ook daadwerkelijk gaat stemmen. Een recht die we hebben verworven en daar waar we zuinig op moeten zijn.

Op De Digitale Stad Nieuwegein zullen we de komende weken de partijen aan u voorstellen, wie is die fractievoorzitter of lijsttrekker en wat vindt hij/zij belangrijk. Wat is hun partijprogramma oftewel wat beloven zij u voor de komende vier jaar. Aan een ieder stellen wij dezelfde vragen, we trekken niemand voor. Jan met de Pet zal geregeld zijn licht laten schijnen over de beloftes, hun partijprogramma etc. Benieuwd wat ‘Jan met de Pet vindt? Lees hier.

De eerste in de reeks is John van Engelen. lijsttrekker van ‘Lokale Vernieuwing’ Een nieuwe lokale partij opgesplitst vanuit Ieders Belang en niet afhankelijk van de landelijke politiek. Van Engelen: ‘Lokale Vernieuwing staat voor samenspraak tussen burger en bestuur waarbij het belang en welbevinden van de inwoners van Nieuwegein centraal staan. Samenwerking met andere partijen, overheden, verenigingen, bedrijven en vooral met de inwoners van Nieuwegein vinden wij een belangrijk uitgangspunt.’ Klik hier voor het verkiezingsprogramma 2018-2022 van Lokale Vernieuwing en hierboven kunt u luisteren naar fractievoorzitter John van Engelen. Deze mensen staan op de verkiezingslijst.

One thought on “De gemeenteraadsverkiezingen komen er aan, Lokale Vernieuwing

  1. John

    Lokale vernieling klinkt beter

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren