De gemeenteraadsverkiezingen komen er aan, het CDA ‘Voor een beter Nieuwegein’

Nog even en het is 21 maart, de dag van de gemeenteraadsverkiezingen. U kunt dan een keuze maken, misschien wel het verschil. Maar dat kunt u alleen als u ook daadwerkelijk gaat stemmen. Een recht die we hebben verworven en daar waar we zuinig op moeten zijn.

Op De Digitale Stad Nieuwegein zullen we de komende weken de partijen aan u voorstellen, wie is die fractievoorzitter of lijsttrekker en wat vindt hij/zij belangrijk. Wat is hun partijprogramma oftewel wat beloven zij u voor de komende vier jaar. Aan een ieder stellen wij dezelfde vragen, we trekken niemand voor. Jan met de Pet zal geregeld zijn licht laten schijnen over de beloftes, hun partijprogramma etc.

De vijfde in de reeks is het CDA. Het CDA Nieuwegein heeft onlangs haar verkiezingsprogramma voor de verkiezingen op 21 maart aanstaande gepresenteerd. Het nieuwe verkiezingsprogramma draagt de titel ‘Voor een beter Nieuwegein.’ Met deze positieve en ambitieuze boodschap gaat het CDA de komende tijd naar de Nieuwegeinse kiezers. “Er gaan veel zaken goed in Nieuwegein, maar het kan zeker ook op een heel aantal punten beter”, aldus CDA-lijsttrekker Gerben Horst.

Vijf punten voor een beter Nieuwegein
Samen met inwoners en ondernemers wil het CDA de komende jaren de schouders er onder zetten voor een beter Nieuwegein. Lijsttrekker Horst: “Ik noem vijf punten uit ons programma waar we aan een beter Nieuwegein willen werken. Dan gaat het om minder regels voor vrijwilligersevenementen, meer aandacht voor veiligheid in de wijken, betaalbare woningen voor middeninkomens, bestrijding van eenzaamheid en jongeren meer betrekken bij de toekomst van Nieuwegein.” Natuurlijk staan er nog meer voorstellen in ons verkiezingsprogramma voor een beter Nieuwegein. Het volledige verkiezingsprogramma kunt u hier lezen.

Gerben Horst

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren