Galepop 11

Op zaterdag 11 april aanstaande wordt voor de 11e keer het Galepop Festival gehouden. Dit keer zal het festival verzorgd worden door drie uiteenlopende bands. De organisatie van Galepop 11 is in handen van Stichting Galepop en begint om 20.30 uur. Zaal open om 19.45 uur. Kaarten a 10,00 euro kunnen gereserveerd worden via: reserveren@galepop.nl.

Blue Monday, een oude bekende band voor het festival, zal de openingsact doen. De band is opgericht eind jaren 80 en de leden zoeken hun uitdaging in muziek die niet door iedere willekeurige band gespeeld wordt.

Vanaf 22.00 uur is het podium voor de energieke coverband ‘Out of Time.’ De band speelt vooral stevige rockmuziek uit de jaren 70-80 maar ook Nederlandstalige nummers.

De band Junior Souls Revival zal rond 23.30 uur swingend het festival afsluiten. Zij staan bekend van elk optreden een waar feest te maken waarbij dansbaarheid, passie, en fun de belangrijkste pijlers zijn. Soul-, Dance- en Discoclassics passeren de revue ‘waarbij de band de dansvloer vol krijgt en je er niet meer van af wilt’ aldus de organisatie. Kijk voor meer informatie op de website van Galepop 11.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk