GaleKoppen Galerij ‘Hart voor de wijk’

Vrijdag 13 december zijn in Buurtplein de Boog de eerste acht portretten onthult van de GaleKoppen Galerij ‘Hart voor de wijk”. De foto’s, gemaakt door Galecopper Arend Bloemink (tevens fotograaf voor De Digitale Stad Nieuwegein), geven een inspirerend beeld van Galecoppers die zich inzetten voor hun buurt. Hun verhalen zijn te vinden op www.degalecop.nl. In het voorjaar verhuizen de portretten waarschijnlijk naar het winkelcentrum Galecop en wordt de serie in het buurtplein vervangen door een nieuwe serie. Want dat er meer actieve GaleKoppen zijn met een inspirerend verhaal, dat is wel duidelijk! Weet jij er ook een? Laat het weten aan de buurtverbinders van DeGalecop.nl

Elkaar inspireren
In de wijk Galecop zetten veel bewoners zich in voor hun buurt of hun buren. Vaak zijn deze activiteiten niet bekend of niet direct zichtbaar. De buurtverbinders van DeGalecop.nl hebben bedacht om deze actieve Galecoppers zichtbaar te maken met een portret en hun verhaal. Daarnaast nodigen zij hen uit om elkaar te ontmoeten en ideeën over de wijk te delen. Doel? Elkaar inspireren om samen te werken aan een nog mooiere en gezellige wijk.

Kijk op www.degalecop.nl
Laat je inspireren door de andere GaleKoppen op www.DeGalecop.nl of bekijk hun portretten in de hal van het buurtplein. Krijg jij na het lezen van hun verhalen ook ideeën en energie om iets te doen voor je buurt? Kom dan langs op het buurtplein of neem contact op met een van de buurtverbinders om je idee verder te brengen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk