De wijk Galecop wil meer Buurtverbinders

Dinsdagavond 13 juni jl. vond in Buurtplein Galecop de presentatie plaats van het nieuwe initiatief van het wijkoverleg Galecop: ‘Mijn Buurtje.’ Met getrainde Buurtverbinders en een online buurtplatform wil het wijkplatform alle onbenutte lokale krachten in de wijk samenbrengen. Door het zichtbaar en vindbaar te maken van de lokale kracht in de wijk denkt het platform dat wijkbewoners veel meer voor elkaar kunnen betekenen in de wijk.

Jan van Rossum van het wijkoverleg: ‘Door onze onbenutte kracht en pracht in de buurt zichtbaar te maken kunnen wij veel meer voor elkaar betekenen. Met dit nieuwe initiatief willen we onbenutte lokale kracht zichtbaar maken voor de wijk zodat de bewoners veel meer voor elkaar kunnen betekenen.’

Met getrainde Buurtverbinders en een online buurtplatform zullen alle onbenutte lokale krachten in de wijk zichtbaar worden gemaakt zodat de bewoners meer voor elkaar kunnen gaan beteken, is de bedoeling.

Wethouder Martijn Stekelenburg was aanwezig tijdens de presentatie zoals ook onze videograaf Jos van Vogelpoel en Frans Evers die bovenstaand verslag maakten. Wanneer het initiatief te vinden is op internet is nog niet bekend.

Frans Evers met Jan van Rossum over ‘Mijn Buurtje’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren