Ga mee op ontdekkingsreis tijdens het Kinderboekenweekfeest 2019

Ga op vrijdag 11 oktober van 19.00 uur tot 21.00 uur, tijdens het Kinderboekenweekfeest in bibliotheek De tweede verdieping mee op ontdekkingsreis naar verschillende boekenwerelden. In elke wereld valt er een heleboel te beleven: je kan eten met levensgroot bestek, je eigen magisch drankje maken en dansen in de silent disco.

Ouders van kleine ontdekkingsreizigers zijn ook welkom tijdens het feest. Ze kunnen in de leeszaal lekker kletsen met andere ouders, lezen of iets drinken terwijl ze op hun kinderen wachten. Kaartjes voor het Kinderboekenfeest kosten € 3,- voor bibliotheekleden en zijn te koop in de bibliotheek of te reserveren via actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. ‘Kinderboekenweekfeest’. Kinderen die nog geen lid zijn, kunnen ter plekke lid worden. Het lidmaatschap is tot 18 jaar gratis en kinderen betalen slechts eenmalig € 6 inschrijfkosten.

De Kinderboekenweek van dit jaar (2 t/m 12 oktober) heeft als thema Reis mee. Het hele programma van de Nieuwegeinse Kinderboekenweek is hier te vinden. Kinderen die meedoen aan een activiteit ontvangen één Kinderboekenweekpaspoort en krijgen bij elke activiteit in die week een stempel. Drie stempels of meer in het paspoort? Dan ontvang je in de bieb een Kinderboekenweeksouvenir.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren