Fusie SKPON met Stichting Lek en IJssel

Stichting Katholiek Primair Onderwijs Nieuwegein (SKPON) en Stichting Lek en IJssel uit IJsselstein fuseren per 1 januari 2016. Ze gaan samen verder onder de naam Trinamiek. Er is gekozen voor deze samenwerking om de mobiliteit en de ontwikkeling van vakmanschap van het personeel te verbeteren en te vergroten en de werkgelegenheid zoveel mogelijk te garanderen.

Naast de SKPON en Stichting Lek en IJssel zal ook jenaplanschool De Kring uit Woerden opgenomen worden in de fusie tot Trinamiek. De naam Trinamiek is een samentrekking van trio (of driehoek), dynamisch en uniek. De nieuwe scholenstichting herkent die driehoek in de relaties tussen bijvoorbeeld: ‘Leerkracht, kind, ouder’, ‘Samenleving, stichting, school’, ‘Kind, klas, school’. De naam drukt uit waar Trinamiek belang aan hecht: aan de ontwikkeling van individuele talenten van de leerlingen en medewerkers.

De scholen van SKPON in Nieuwegein die straks onder Trinamiek vallen, zijn: Lucas Galecop, Lucas Batau, Christoffel, Vroonestein, Het Vogelnest, De Schouw en De Tweeklank.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren