Katern

Free Running lessen in Merwestein

Vanaf 17 mei starten iedere vrijdag meer lessen Free Running bij Sport- en Evenementencomplex Merwestein. De eerste lessen waren een enorm succes. Door de grote belangstelling wordt daarom het aantal lessen Free Running uitgebreid. Tijdens de meivakantie worden verschillende activiteiten georganiseerd door de combinatiefunctionarissen van Nieuwegein. Op beide vrijdagen in de vakantie geven zij Free Running clinics. Kinderen kunnen meedoen om te kijken of ze het leuk vinden. Daarna kunnen zij instromen bij de lessen.

Eddy Yarally van het Anna van Rijn college, locatie De Linie, is enthousiast dat dit initiatief zo snel aangeslagen is. “De jongeren in Nieuwegein hebben in de vakanties tijdens de activiteiten van de Combinatiefunctionarissen van de NV Sportinrichtingen Nieuwegein kunnen kennismaken met deze nieuwe tak van sport. Dankzij de inzet van docent Cyriel Gerrits hebben de deelnemers iedere vrijdagmiddag een geweldige middag. Het free runnen slaat zo goed aan dat we nu al kunnen doorgroeien naar 3 uur per week en daardoor zijn we in staat om deelnemers op leeftijd en niveau in te delen. Wij kijken uit naar alle nieuwe deelnemers.”

Vanaf 17 mei zijn iedere vrijdag Free Running lessen voor verschillende leeftijd- en niveaugroepen in Merwestein. Kinderen met de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar beginnen om 16.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Voor de leeftijdscategorie 8 tot en met 12 jaar staat een programma van 17.00 uur tot 18.00 uur klaar. Ben je 13 jaar of ouder, dan kun je terecht van 18.00 uur tot 19.00 uur. De kosten bedragen € 45,- voor 10 lessen. Inschrijven kan online of per e-mail via sportinstuif@merwestein.nl of voor de start van de les in de sporthal van Merwestein. Je kunt de eerste keer dat je komt gratis meedoen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk