‘Foto van de week’ met een mededeling

Tijdens zijn omzwervingen door en om Nieuwegein heeft de Nieuwegeiner Arend Bloemink (1946) vrijwel altijd zijn camera bij zich. Zijn camera is als het ware een verlengstuk van zijn ogen.

Een veelgebruikt verlengstuk. Hij fotografeert dat wat hem opvalt. Soms is dat iets bijzonders. Soms is dat iets alledaags. Soms fotografeert hij een evenement in Nieuwegein (wielerrondes, openingen, activiteiten van B&W, jeugdvoetbal, een trouwpartij, …). Soms valt zijn (camera)oog op een heel gewoon, maar prachtig stukje natuur. Soms ook fotografeert hij al wandelend in de wilde weg en ziet hij thuis wel wát er op zijn geheugenkaartje is vastgelegd. Het resultaat is de ‘Foto van de week ‘ op De Digitale Stad Nieuwegein.

Maar niet alleen Arend trekt er voor De Digitale Stad Nieuwegein op uit. Veel lezers sturen ons foto’s toe of reageren op een foto die door Arend Bloemink gemaakt is. Afgelopen zaterdag kreeg de redactie een bericht met foto van Mieke Roskam. Marieke was onlangs in Galecop waar een opvang voor weidedieren is gevestigd, gerund door vrijwilligers. Deze keer dus een foto met een mededeling.

Mieke Roskam schrijft ons:  ‘Twee meisjesZoé (links) en Tessa zijn, samen met hun familie, heel actief om de boel daar op te knappen. En dat dat geen luxe is kunt u zien op bijgaande foto. Sterker nog het is hard nodig. Hier de flyer die Tessa (rechts) en Zoé gemaakt hebben.’

Ook iets leuks, iets raars of anderszins opvallend gezien en gefotografeerd?  Stuur de foto met begeleidend tekstje naar redactie@pen.nl en wie weet!

One thought on “‘Foto van de week’ met een mededeling

  1. Bert

    Een kleine maar belangrijke correctie mbt de flyer (betreffende tikfout rekeningnummer) … De juiste gegevens: Stichting Galecopperpark Sublime, rekening NL81RABO0305344218 ovv Pony Paddock.
    Een trotse vader van één van de meiden (Tessa).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren