Fijne dagen en een heel mooi 2016

De redactie van De Digitale Stad Nieuwegein wenst u hele fijne dagen toe en een prachtig en vooral een gezond 2016. We hebben het afgelopen jaar weer veel gedaan en het was ons jubileumjaar. We bestaan inmiddels alweer 20 jaar! Op de valreep ook nog een Buurtwhatsapp opgezet voor heel Nieuwegein voor een veilige leefomgeving.

Aan de Digitale Stad Nieuwegein werken veel mensen die u dagelijks het nieuws brengen over uw woon-, werk- en leefomgeving, ook zij wensen u een fijne kerst en mooi 2016. Wat dacht u van Arend Bloemink die dagelijks in het Nieuwegeinse is te vinden met zijn fototoestel voor de rubrieken ‘Portret van de Week’, ‘De straat van de Week’ en ‘De Foto van de Week’ en heel soms mag hij de pet op doen van hoofdredacteur. Ook Udo Tenge, onze stadsbioloog die wekelijks invulling geeft aan de rubriek ‘Wat groeit of leeft daar in Nieuwegein.’ Jan Ibelings onze karikaturist voor de wekelijkse ’PENTekening’ en Kim Houtzager die de strip ‘PEN-I’ verzorgt iedere week. Willeke Stadtman met haar columns en Hans van Echtelt met zijn ‘Sportief dagboek.’ Ook onze Eric Dekker die ons iedere week verwent met met een recept in zijn rubriek ‘Koken met PEN.’ Dit zijn maar enkele rubrieken die u, buiten het nieuws, wekelijks kunt terugvinden op De Digitale Stad Nieuwegein. Nieuwkomer Jos van Vogelpoel zal in het nieuwe jaar videoverslaglegging doen van diverse dingen die spelen in Nieuwegein, korte filmpjes dus.

Zoals gebruikelijk vragen wij ieder jaar aan een raadslid of hij zijn nieuwjaarsboodschap wil uitspreken aan onze lezers. Dit jaar is het de beurt aan CDA fractievoorzitter Roelof de Wild. Hij maakt voor u een lijstje van de toekomst. Klik op het fotocameraatje hieronder om zijn nieuwjaarsboodschap te lezen.

Martin A. Reijmerink
Hoofdredacteur De Digitale Stad Nieuwegein

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk