FIFA-toernooi: word je de nieuwe kampioen?

Word jij de FIFA-kampioen van Nieuwegein? Laat op zaterdag 12 augustus (14.00 tot 16.00 uur) je voetbalskills zien op de X-box in de bibliotheek. De winnaar van het toernooi krijgt een voucher voor het allernieuwste FIFA-spel dat binnenkort uitkomt! Meld je aan via actie@detweedeverdieping.nu, dan word je ingedeeld in een poule. Aanmelden kan tot en met vrijdag 11 augustus.

Het FIFA-toernooi is onderdeel van het open lab van de Media Makerspace en wordt in samenwerking met de MediaMarkt Nieuwegein georganiseerd.

De Media Markt in Nieuwegein heeft voor dit toernooi, in samenwerking met Microsoft, 6 X-boxen en FIFA 17 games ter beschikking gesteld. De hoofdprijzen zijn een “Elite” controller van Microsoft t.w.v. € 139,- (door Microsoft ter beschikking gesteld) en de nieuw uit te komen FIFA 18 (30 september 2017) ter beschikking gesteld door Media Markt Nieuwegein. Daarnaast ontvangen alle deelnemers een set give-aways van Microsoft, 10% korting op 12 en 13 augustus op alle Microsoft controllers bij Media Markt Nieuwegein.

Het open lab van de Media Makerspace is elke tweede zaterdag van de maand van 14.00 uur tot 16.00 uur. Meedoen is gratis! Kinderen en jongeren van 6 t/m 12 jaar kunnen tijdens het lab aan de slag gaan met techniek en media.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk