Katern

Fietstraining Langer Fietsplezier op 27 mei en 28 juni

‘Een gezellige dag waar je als 60-plusser belangrijke informatie krijgt waardoor je prettiger, comfortabeler en veiliger samen kunt blijven fietsen.’ Dat zeiden deelnemers die de Fietstraining Langer Fietsplezier de afgelopen jaren bezochten. Daarom organiseert de Fietsersbond samen met de gemeente Nieuwegein ook dit jaar weer de populaire fietstrainingen met tips voor langer fietsplezier. De trainingen worden gegeven op maandag 27 mei en dinsdag 18 juni van 09.30 uur tot 15.30 uur op de gemeentewerf aan de Utrechthaven 1 in Nieuwegein. Deze trainingen zijn gratis.

Op het programma staan -naast veel aandacht voor samen fietsen- onder andere:
• verkeersquiz
• fietscheck
• testmogelijkheid nieuwe fietsen en ebikes
• fietsvaardigheidstest op een parcours
• fietstocht door de omgeving

Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat en uiteraard wordt er tijdens de dag ook aan de inwendige mens gedacht met een lunch en koffie en thee. Er zijn maximaal 35 plekken vrij op beide data dus meld u snel aan. Aanmelden voor de eerste datum kan tot 17 mei aanstaande. Dit doet u op de website van de Fietsersbond of door te bellen met de fietsdocent Frans Lueb, zijn telefoonnummer is: 06-42278990.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren