Katern

Fietstochten voor senioren weer van start

Onder leiding van leden van Wieler Tour Club Nieuwegein worden er 4 fietstochten per jaar georganiseerd. Tochten die u de mooiste plekjes van Nieuwegein en omgeving laten zien. U kunt fietsend genieten van de mooie omgeving en de gezonde buitenlucht.

Dinsdag 6 april is de eerste fietstocht van dit seizoen. Deze fietstocht gaat van Nieuwegein naar Mastwijk, Montfoort en via IJsselstein weer terug naar Nieuwegein. In Montfoort staat een heerlijk kopje koffie klaar bij cafe “de plaats”. De pick-nick vindt plaats langs de romantische IJssel.

De tocht is ongeveer 35 km lang. De start is om 10.30 uur op het buitenterrein van sportcomplex Merwestein. Rond 15.30 uur bent u daar weer terug. Vergeet uw lunchpakketje en iets te drinken niet voor onderweg. De fietstocht gaat altijd door…’weer of geen weer’ ! Aanmelden kan tot 5 april bij de Commissie Seniorensport, telefoon 030 – 60 712 62. Op dinsdag 11 mei, 6 juli en 24 augustus zijn de volgende fietstochten gepland. Die kunt u alvast op de kalender zetten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk