‘Fietsfoto van de week’

Linda Blankenstein, de drijvende kracht achter de Nieuwegeinse Doortrappen activiteiten en van Nieuwegein Fietst en Clarion Wegerif van de Fietsersbond Nieuwegein, vertellen elke week met één Nieuwegeinse fietsfoto met bijschrift wat hen bezighoudt of treft. Deze kunt u wekelijks bekijken op De Digitale Stad Nieuwegein. Vandaag ‘Robin’s Food Fiets Soep.

Linda: ‘Fietsen is niet alleen goed voor jezelf maar ook voor anderen, zoals Soep van de Fiets bewijst. De vrijwilligers van Robin Food deelden zondag in de snijdende kou warme aandacht en gratis soep met wie daar, om welke reden dan ook, behoefte aan had. Op de rugzak van een bezoeker stond ‘Just do it’, en dat is precies wat Frans Kamps en zijn team doen. Elke eerste zondag op de Boogstede.’

Aanvulling redactie
Zie je op de foto het kunstwerk, op de voorgrond? Dat zijn de ‘Drie knoppen’ van kunstenaar Huub Kortekaas (geboren: 1935 in s’ Gravenzande). beeldend kunstenaar en filosoof, woont en werkt sinds 1940 in het land van Maas en Waal. In plaats van het tuindersbedrijf van zijn vader voort te zetten werd Huub onderwijzer. Zoveel informatie op één foto!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk