Fietsersbond Nieuwegein zoekt fietsknelpunten

De fietsersbond Nieuwegein is bezig met het opstellen van een top-tien van fietsknelpunten in Nieuwegein. Dit in opdracht van de gemeente Nieuwegein. Doel van deze opdracht is om van Nieuwegein een echte Fietsstad te maken. De Fietsbond heeft daarvoor uw hulp nodig. Fietst u veel en ergert u zich aan bepaalde punten, dan horen zij graag van u.
Wat voor ‘n knelpunten? Dat mag van alles zijn: onveilige plekken (kruisingen, weggedeelten), lange wachttijden bij verkeerslichten of juist het ontbreken ervan, sociaal onveilige plekken, ontbrekende bewegwijzering, slechte stallingsmogelijkheden, falende gladheidsbestrijding …….. enzovoort. Zij horen het graag! Ook als u niet fietst willen zij graag weten wat u belemmert. De knelpunten worden gebundeld en overgedragen aan de gemeente Nieuwegein. Natuurlijk volgt de Fietsersbond nauwkeurig wat er met de input gedaan wordt! Wil u reageren, ga dan naar deze site en gebruik de reactiemogelijkheid onderaan de blog of mail naar: nieuwegein@fietsersbond.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren