Fietscheck op Museumwerf Vreeswijk tijdens Utrechtse Fietsvierdaagse

Op donderdag 17 augustus vormt Museumwerf Vreeswijk een sfeervolle en leerzame tussenstop voor de deelnemers aan de Utrechtse Fietsvierdaagse. Fietsers die de 40km en 60km route volgen, kunnen dan tussen 11.30 en 14.00 rondkijken op de Museumwerf en daar meedoen aan een gratis fietscheck. En het leuke is: ook als je niet deelneemt aan de fietsvierdaagse ben je als Nieuwegeinse 55-plusser van harte welkom voor deze gratis fietscheck!

Fietsvierdaagse

Check van fiets en fietser
Professionele fietsdocenten bekijken op de Museumwerf je fiets op verschillende onderdelen. Daarnaast kijken ze ook met een deskundig oog naar de combinatie tussen jou en je fiets. Staat alles goed afgesteld zodat je zo prettig en veilig mogelijk kan fietsen? Je krijgt ook handige tips over praktische tools (zoals een helm, fietsspiegel, antislip-pedalen en ventieldrukmetertjes) en over veilig op- en afstappen. Na deze fietscheck geniet je nog meer van comfortabel fietsen.

Fietsvierdaagse
Vier dagen vol fietsplezier en gezelligheid, dat kun je verwachten als je meedoet aan de Utrechtse Fietsvierdaagse van 16 t/m 19 augustus. Dit jaar staat de Fietsvierdaagse in het teken van Doortrappen (veilig fietsen tot je 100ste). De Utrechtse Fietsvierdaagse in een notendop:

  • Een feestelijke start en finish in Zeist
  • Elke dag een uitgepijlde fietstocht van 25 km, 40 km of 60 km door de hele provincie
  • Verschillende Doortrappenactiviteiten in 7 gemeentes langs de route. Onder andere een fietscheck, fietsparcours, FietsFit oefeningen en een fietsquiz.
  • Unieke rondleidingen en bezichtigingen onderweg
  • Uitgebreide routebeschrijvingen met tips
  • Een mooie herinneringsmedaille op zaterdag

1, 2 of 3 dagen meedoen kan ook. Doe jij ook mee? Schrijf je dan in via de website van de Utrechtse Fietsvierdaagse.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk