Fiets-Rommelroute in Batau-Noord heeft al 100 deelnemers!

Dit jaar wordt er weer een Fiets-Rommelroute georganiseerd in Batau-Noord. De laatste twee edities van deze rommelroute in de wijk, moesten vanwege Corona worden afgeblazen. Nu er weer veel mogelijk is en na de oproep voor nieuwe organisatoren die zich direct hadden aangemeld, is bekend geworden dat nu al 100 deelnemers meedoen aan deze leuke activiteit in de wijk.

Tijdens de rommelroute kunnen bewoners hun tweedehands of zelfgemaakte spullen te koop aanbieden. Dat mag alleen vanaf eigen terrein, zoals de tuin, oprit, garage, schuur of eventueel vanuit huis. Deelname aan de rommelroute is gratis, maar men moet zich vooraf wel aanmelden bij de organisatie. Commerciële verkoop is niet toegestaan.

De rommelroute is zondag 3 juli van 11.00 uur tot 16.00 uur. Wanneer bewoners van Batau-Noord mee willen doen met de rommelroute kunnen zij zich voor 1 juni aanmelden door een mailtje te sturen naar rommelroutebatau-noord@outlook.com. Hier kunnen zij ook terecht met hun vragen.

Bezoekers aan de rommelroute kunnen fietsend of lopend de deelnemende adressen langs gaan met behulp van een routekaartje. De verkooppunten zullen herkenbaar zijn aan door de organisatie te verstrekken posters en hopelijk aan de gezellige versiering en sfeer. Het routekaartje zal binnenkort te downloaden zijn vanaf De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl).

Info, deelname en locaties
Meer informatie over aanmelden, deelname, de locaties en spelregels van de Fiets-Rommelroute is binnenkort te vinden op de facebookpagina: Fiets-Rommelroute Batau-Noord. Bovendien is het evenement te volgen op Instagram: wijknetwerkbataunoord en op de nieuwe website van het wijknetwerk www.wijknetwerkbataunoord.nl.

Hieronder de kaart met de plekken van deelnemers:

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk