Fiets-Rommelroute Batau-Noord staat op de kaart

De fietsrommelroute staat op de kaart. Letterlijk en figuurlijk. Met al 117 aanmeldingen! En dus 117 verkooppunten die op 3 juli a.s. meedoen. Bewoners in de wijk Batau-Noord kunnen zich nog steeds aanmelden. Maar wel tot 1 juni aanstaande!

Meld u aan door een e-mailtje te sturen naar: rommelroutebatau-noord@outlook.com en maak uw buren ook enthousiast. U kunt meedoen met de verkoop van uw tweedehands en/of zelfgemaakte spullen vanaf uw eigen adres. Als u zich opgeeft krijgt u een uitgebreide uitleg gemaild. Deelnemen is gratis.

De rommelroute staat nu letterlijk op de kaart. Op de onderstaande plattegrond, die mede dankzij de Digitale Stad Nieuwegein tot stand is gekomen, kunt u bekijken welke adressen al meedoen. Leuk om te zien of er in uw straat al deelnemers zijn. En misschien een inspiratiebron om ook mee te doen? Hoe meer deelnemers in uw omgeving hoe gezelliger.

De plattegrond wordt tot 1 juni regelmatig bijgewerkt met de nieuwe aanmeldingen. Ook tijdens de rommelroute, op 3 juli, kunt u de plattegrond raadplegen en uw eigen route door de wijk uitstippelen.

Meer informatie over dit evenement vindt u op Facebook: Fiets-Rommelroute Batau-Noord en Instagram: wijknetwerkbataunoord of mail naar rommelroutebatau-noord@outlook.com voor meer informatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren